Specs and the City

2021

tilmeld dig allerede nu til specs and the city

specs and the city samler og byder hele optikerbranchen velkommen i københavn

– store som små! 

specs and the city

– vi er desværre blevet nødsaget til at aflyse eventet grundet covid 19 –

Den svære, udfordrende og restriktive tid med aflyste messer grundet Corona, skal ikke være en stopklods for optikerbranchen. Da vi ikke kan samle mange personer et sted, må vi tænke i alternative løsninger hvor vi samler branchen, men uden store forsamlinger. Derfor inviterer vi hele optikerbranchen til at være en del af Specs and the City.

Konceptet er ganske simpelt. Udstilleren booker selv sit sted i København, som vises nedenfor i vores kort, der bookes møder imellem udstiller og besøgende, og så skal de besøgende bevæge sig rundt imellem udstillernes forskellige placeringer til deres aftaler.

På den måde samler vi optikerbranchen i samme by, men uden store forsamlinger. Udstillerne får vist deres produkter/nyheder og de besøgende får indkøbt briller og får samtidig set noget af smukke København.

Som besøgende skal i registrere jer, da vi på den måde kan gennemføre og planlægge dette event mest sikkert. Som registreret har vi diverse tilbud til jer på hoteller og restauranter, som man kun får ved registrering.

Vi håber at kunne invitere jer til eventet i København senere i 2021.

Book et møde her

Klik her og book et møde direkte med udstillerne.

Ophold

København en international metropol, når det kommer til hoteller. Her er noget for alle, uanset om du er til luksus, budget eller har andre præferencer.  Når du er registreret som besøgende, vil du modtage en mail med tilbud på overnatninger på de hoteller, vi samarbejder med.

Mad & drikke

Som en metropol i gastronomisk verdensklasse, venter der store madoplevelser, når du besøger København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjernerne til det varierede og brede udvalg af restauranter, hvor du får høj kvalitet for relativt beskende penge. Og så selvfølgelig kaffebarerne, vinen, den tiltrængte frokost undervejs på shoppingturen.

Oplevelser

København er en meget smuk by med mange attraktioner, historiske bygninger, fantastiske oplevelser for både voksen og barn  og selvfølgelig rig mulighed for shopping. Kombiner jeres besøg i København med at få oplevelser med hjem også.

Partnere

Foto: Thomas Rousing
Copenhagen Media Center

Deltag i forårets store begivenhed i optikerbranchen i Købenahvn

Besøgende

For at kunne planlægge og gennemføre dette event på en sikker måde, skal I registrere jer som besøgende. På den måde får I også adgang til rabatter fra vores samarbejdspartnere. Specs and the City er et B2B event for optikerbranchen.

Udstillere

Alle fra optikerbranchen er velkommen til at blive en del af Specs and the City. I skal selv stå for at booke jeres hotel suite, værelse, mødelokale, showroom i København. Vi har lavet samarbejder med diverse hoteller i København, som er listet under vores partnere eller I kan få ved at kontakt os. Tilmeld jer ved at klikke her.

Anne & Valentin

DITA Eyewear

Blackfin

Dick Moby

L.G.R

Neubau

OptikPartner

Lazare Studio

Woodys Barcelona

Einstoffen

Fiction

Sabine be

Pugnale

Emmanuelle Khanh

l.a. Eyeworks

Exalto

JOOLY

Feb31st

IC! berlin

Leisure Society

Kirk and Kirk

SALT.

Coblens

No Name Vintage

Matsuda

PAUL SMITH

RES / REI

PAUL & JOE

BARTON PERREIRA

MOSCOT

Tom Davies

Götti

MYKITA

Munic Eyewear

Haffmans & Neumeister

YOU MAWO

Kenzo Takada

Masunaga

Lapima

Eye Eye Denmark

Scandinavian Eyewear

Essilor

Independent Optical Group Nordics

Etnia Barcelona

Gudlins

The Reading Company

Garrett Leight

CAZAL Eyewear

MI Eyewear

Traction Productions

21 Optical

Alivestyle

2SEE Nordic

Zeiss

Find brands