Specs and the City

ANTWERP
15-17. OKTOBER 2021

NEEM NU DEEL AAN SPECS AND THE CITY

SPECS AND THE CITY VERWELKOMT DE VOLLEDIGE OPTISCHE INDUSTRIE EN BRENGT IEDEREEN SAMEN IN antwerpen.

Specs and the City – Antwerpen

15-17. oktober 2021

De moeilijke en beperkende tijden die we hebben doorstaan, inspireerden ons tot het soort evenement dat rekening houdt met de hygiënische vereisten en de drang om deze specifieke schakel, die de optische gemeenschap met elkaar verbindt, in stand te houden. Omdat we geen grote groepen mensen op dezelfde locatie konden samenbrengen, moesten we anders beginnen te denken: wat als de locatie een stad werd met allerlei gezellige ontmoetingsplaatsen? Ook al zijn er nu steeds meer tekenen dat we beginnen terug te keren naar de normaliteit, blijft de behoefte naar alternatieve menselijke ervaringen en echte menselijke relaties sterker dan ooit.

Specs and the City is een zakelijke en recreatieve uitnodiging voor opticiens, en een zeer flexibel en gemoedelijk evenement voor de standhouders.

In de loop van een weekend krijgen meewerkende merken en bedrijven de kans om hun klanten te verwelkomen en hun toekomstperspectieven tentoon te stellen in de showroom die werd opgericht in een van onze geselecteerde hotels, allemaal op loop- of fietsafstand van elkaar. 

Via de webapp van Specs and the City kunnen opticiens hun weekend met slechts enkele klikken organiseren, gaande van 1-op-1 ontmoetingen met leveranciers, en culturele of gastronomische bijeenkomsten.

Een werkelijk unieke ervaring waardoor de stad al haar charmes en schatten onthult om iedereen die iets met brillen te maken heeft te verwelkomen.

Als bezoeker moet u zich registreren om de meeting planner te gebruiken en uw verblijf te optimaliseren. Bovendien is het belangrijk dat u dit evenement op de veiligst mogelijke manier plant. Ten slotte biedt uw registratie exclusieve toegang tot een groot aantal hotels en restaurants.

Wij kijken ernaar uit om u op 15-17. oktober 2021 te zien in Antwerpen.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

Klik en maak rechtstreeks een afspraak met het merk.

Line up

OVERNACHTEN

Een nacht blijven slapen in Antwerpen is altijd een leuk idee en het is de ideale manier om elk aspect van de stad te ervaren. Er is een groot aanbod aan accommodatie beschikbaar, van internationale hotelketens tot intieme boetiekhotels, B&B ’s en campings. Als geregistreerde bezoeker ontvang u een e-mail met daarin de hotels met wie wij samenwerken.

ETEN & DRINKEN

In Antwerpen wonen meer dan 170 nationaliteiten, meer zelfs dan in New York. Dit is met andere woorden de perfecte plaats voor een culinaire reis rond de wereld. Ontdek de beste Aziatische restaurants, proef van de Joodse keuken in de diamantwijk of koop enkele specialiteiten op de Exotische Markt en in Antwerpen-Noord. In deze stad vindt u allerlei soorten overheerlijke delicatessen van over de hele wereld.

ZIEN & DOEN

De inwoners verwijzen naar hun stad als een wereldstad met de sfeer van een dorp: u kunt hier alles vinden, maar altijd binnen loop- of ten minste binnen fietsafstand (hiervoor zijn Antwerpse stadsfietsen beschikbaar). Naast het feit dat Antwerpen de DIAMANTSTAD is, zijn er ook geweldige museums, gastronomische ervaringen, etc. Combineer zaken met plezier, want Antwerpen doet alles net dat klein tikkeltje anders.

hotels

NEEM DEEL AAN HET 1ste SEIZOEN VAN SPECS AND THE CITY in Antwerpen.

BEZOEKERS

Om dit evenement op een veilige manier te plannen en af te ronden, moet u zich als bezoeker registreren. Hierdoor krijgt u toegang tot kortingen van onze partners. Specs and the City is een B&B-evenement voor de optische industrie.

STANDHOUDERS

Ledereen uit de optische industrie is welkom om deel te nemen aan Specs and the City. U dient uw eigen hotelsuite, -kamer, vergaderruimte, etc. te boeken. Wij werken samen met meerdere hotels waaruit u kunt kiezen. Deze kunt u bekijken in het partnermenu. Meld u hier aan om deel te nemen aan Specs and the City.

Find brands