Specs and the City


KØBENHAVN
20-22. AUGUST 2021

tilmeld dig allerede nu til specs and the city

specs and the city samler og byder hele optikerbranchen velkommen i københavn

– store som små! 

specs and the city – København
– sæson 1

den 20.-22. august 2021

De vanskelige og restriktive tider, som vi har været igennem, har inspireret os til et event-format, der forener og samler optikerbranchen, og på samme tid matcher de nuværende restriktioner. Da vi ikke kan samle store grupper af mennesker på det samme sted, må vi tænke anderledes: Hvad hvis lokalet blev en by med et væld af hyggelige mødesteder? Selvom der nu er stigende tegn på en progressiv tilbagevenden til normalitet, er behovet for alternative oplevelser og ægte menneskelige relationer stærkere end nogensinde.

Specs and the City er en invitation til et mix af ”business and pleasure” for optikere og en meget fleksibel og afslappet begivenhed for udstillerne. På en weekend får deltagende mærker og virksomheder mulighed for at byde deres nuværende og potentielle kunder velkommen i det showroom, de har etableret i et af vores samarbejdende hoteller i en rimelig gåafstand eller cykelafstand.

Fra Specs og City-webapp’en organiserer optikere deres weekend med blot et par klik, hvor 1-til-1 møder aftales med leverandører og kulturelle eller gastronomiske oplevelser.

På en weekend får man en rigtig unik oplevelse, hvor man ser byen udfolde al sin charme og unikke oplevelser.

Som besøgende skal du registrere dig for at få adgang til mødeplanlæggeren, hvor du aftaler møder med leverandørerne. Det er også vigtigt, så vi kan planlægge dette event på den mest sikre måde. Sidst men ikke mindst giver din registrering dig eksklusiv adgang til en bred vifte af tilbud fra hoteller og restauranter.

Vi glæder os til at se jer til eventet i København den 20-22. august 2021.

Book et møde her

Klik her og book et møde direkte med udstillerne.

Foredrag

Der afholdes et fantastisk foredrag lørdag den 21. august kl. 16-17.

Ophold

København en international metropol, når det kommer til hoteller. Her er noget for alle, uanset om du er til luksus, budget eller har andre præferencer.  Når du er registreret som besøgende, vil du modtage en mail med tilbud på overnatninger på de hoteller, vi samarbejder med.

Mad & drikke

Som en metropol i gastronomisk verdensklasse, venter der store madoplevelser, når du besøger København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjernerne til det varierede og brede udvalg af restauranter, hvor du får høj kvalitet for relativt beskende penge. Og så selvfølgelig kaffebarerne, vinen, den tiltrængte frokost undervejs på shoppingturen.

Oplevelser

København er en meget smuk by med mange attraktioner, historiske bygninger, fantastiske oplevelser for både voksen og barn  og selvfølgelig rig mulighed for shopping. Kombiner jeres besøg i København med at få oplevelser med hjem også.

Partnere

Deltag i årets store begivenhed i optikerbranchen i Købenahvn

Besøgende

For at kunne planlægge og gennemføre dette event på en sikker måde, skal I registrere jer som besøgende. På den måde får I også adgang til rabatter fra vores samarbejdspartnere. Specs and the City er et B2B event for optikerbranchen.

Udstillere

Alle fra optikerbranchen er velkommen til at blive en del af Specs and the City. I skal selv stå for at booke jeres hotel suite, værelse, mødelokale, showroom i København. Vi har lavet samarbejder med diverse hoteller i København, som er listet under vores partnere eller I kan få ved at kontakt os. Tilmeld jer ved at klikke her.

Studio Eyewear

Monkeyglasses

KLENZE & BAUM

Line Art CHARMANT

ESPRIT

ELLE

CHARMANT Z

CHARMANT Titanium Perfection

CHARMANT

ARISTAR

Ad Lib

Ørgreen

PREGO Tom K

PREGO Karen Simonsen

PREGO

OptikIT

Titanflex

Titanflex Kids

Marc O'Polo

MINI Eyewear

JOS. Eschenbach

Humphrey's Eyewear

FREIGEIST

Eschenbach

Brendel Eyewear

trUe - A LUXURY SALES AGENCY

HUG

Victoria Beckham

Nike

Skaga

Marchon

Longchamp

Pilgrim

Salvatore Ferragamo

Calvin Klein Eyewear

Anne & Valentin

Dick Moby

L.G.R

Neubau

OptikPartner

Lazare Studio

Woodys Barcelona

Einstoffen

Fiction

Sabine be

Pugnale

Emmanuelle Khanh

l.a. Eyeworks

Exalto

JOOLY

Feb31st

IC! berlin

Leisure Society

Kirk and Kirk

SALT.

Coblens

No Name Vintage

Haffmans & Neumeister

YOU MAWO

Kenzo Takada

Masunaga

Eye Eye Denmark

Scandinavian Eyewear

Essilor

Independent Optical Group Nordics

Etnia Barcelona

Gudlins

The Reading Company

Garrett Leight

MI Eyewear

21 Optical

2SEE Nordic

Find brands